Monday, July 20, 2009

Feminine IQ - Scena 1

In care nou creatul blog desfasoara un scurt monolog despre motivul care l-a determinat sa vina pe lume.

E greu sa afli ce ti se potriveste, fie in materie de haine, accesorii sau produse de infrumusetare. Nu o poti face decat prin incercari, multe, repetate, nenumarate, care ajung sa se transforme intr-un cerc vicios. Rezultatul: buget subponderal si o gasca de regrete pandind dupa colt.

E clar ca toate am cumparat de multe ori fara sa ne gandim cu atentie inainte. Desi e fermecator sa te lasi dusa de val, cumparaturile la impuls nu ar trebui sa devina un obicei. Pentru ca totul are un cost de oportunitate, care, de multe ori, se dovedeste a fi deprimant de mare.

Feminine IQ nu stie reteta succesului in materie de moda si frumusete din pacate, dar e gata sa puna la bataie cateva idei practice, constientizate prin experimente pe propria-i piele (si la propriu si la figurat).

Feminine IQ este despre stil personal si ingratul proces al descoperirii lui, despre cumparaturi facute cu cap, despre bun-gust si variile lui acceptiuni, despre inspiratie, despre capricii si cam tot ce trece printr-o minte feminina.

No comments:

Post a Comment